Keanu Reeves poklonio je svakom kaskaderu iz Johna Wicka Rolex vrijedan 8000 eura

Foto: Instagram

KEANU REEVES ponovno je oduševio fanove nakon što se doznalo da je svakom kaskaderu iz filma John Wick 4 poklonio sat s ugraviranom posvetom.

Glumac je kaskaderskom timu iz najnovijeg filma o Johnu Wicku poklonio satove  Rolex vrijedne više od 8000 eura u znak zahvalnosti za epske scene borbe iz novog filma, koji su kritičari prozvali "jednim od najboljih akcijskih filmova ikad".

Bruce Lee Concepcion, Jeremy Marinas, Dave Camarillo i Li Qiang četiri su kaskadera s kojima je Reeves proveo večer u jednom bistrou u Parizu, gdje im je uručio poklone.

Personalizirani Rolex

Riječ je o personaliziranom satu Rolex Submariners, modelu za koji tvrtka kaže da je prvi ronilački ručni sat vodootporan do dubine od 100 metara, a lansiran je 1953. godine. Reeves se odlučio za model koji je lansiran u rujnu 2020., a prodaje se po cijeni od približno 8300 eura, piše Robb Report.

Prema pisanju medija, ove satove je prilično teško nabaviti zbog nevjerojatne potražnje, a Reeves je uspio nabaviti čak četiri primjerka. No glumac tu nije stao jer je na svaki sat ugravirao osobnu poruku.

"The John Wick Five", piše na poleđini sata, a uz ime člana ekipe piše: "Hvala... Keanu... JW4 2021."

"Najbolji dar ikad"

Kaskaderi su bili oduševljeni poklonom, a jedan od njih Jeremy Marinas na društvenim je mrežama izjavio je da je poklon "najbolji dar ikad".

Osim što je nakon završetka snimanja filma zahvalio cijelom okupljenom timu, Reeves je kaskaderima poklonio majice s brojevima "smrti" jer su mnogi bili "ubijeni" više puta u filmu, neki od njih čak i 20 puta.

Podsjećamo, fanove je toliko oduševila jedna scena sa snimanja nastavka Johna Wicka da su tražili da kaskaderi dobiju povišicu.

Pročitajte više