Kineska manekenka Zhai Ling pokušala samoubojstvo zbog seks skandala

LIJEPA kineska manekenka Zhai Ling, poznata i pod nadimkom "Zvijer", tužit će bivšeg dečka jer je na internetu objavio snimku s eksplicitnim scenama njihovog seksa. Manekenka, čiji blog dnevno posjeti i nekoliko desetaka tisuća ljudi, izjavila je da se nada da će Yang Di biti priveden pred lice pravde i odgovarati za kršenje zakona.

Ogorčeni bivši dečko objavio je, osim tri eksplicitna videa, i veliki broj fotografija njihovog žestokog seksa. 23-godišnja djevojka zbog cijele situacije je navodno pokušala samoubojstvo. Yang tvrdi da je on bio njezin fotograf koji joj je pomogao u karijeri. Prije tri godine kad je započela karijeru modela, on joj je navodno pomogao da se riješi skandala s kućnim pornićima koje je snimala s bivšim dečkima.

Modni fotograf tada joj je pomogao oko promocije i imidža u javnosti, a nakon toga i sami su započeli ljubavnu vezu.  Kad je djevojka došla do vrhunca slave, ostavila ga je, a on je osvetu pronašao u objavi  njezinih fotografija i videa. Ipak, neki u cijelu priču ne vjeruju već smatraju da je ovo još jedan trik da se Zhai ispromovira, a Yang zaradi novac.

Pročitajte više