Kreće HTZ: Saznajte koliko Tony zna o ženskim tegobama te kako je Fox postao Grinch

UOČI početka nove sezone, žiri HTZ-a ispovjedio je grijehe iz prošlih sezona i iako su priznali strogoću, zarekli su se da će u novom ciklusi biti još i čvršći. Standardni postav u sastavu Tony i Fox proljepšao se s dolaskom Ivane Mišerić, koju su već na prvim audicijama stari lisci uspjeli dovesti do ruba živaca. Prva emisija ovogodišnjeg HTZ-a je na programu 4. ožujka, kada ćete se uvjeriti da je na audicijama po Hrvatskoj žiri doživio baš svašta.

I ove su se godine na pojavljivali razni biseri kojima su roditelji zaboravili reći da bi karijeru trebali graditi ipak negdje daleko od glazbenog svijeta. Zbog njih se žiri transformirao iz sekunde u sekundu. Tony je preuzeo ulogu doktora specijaliziranog za ženske probleme, Fox kao Grinch sigurno će vas nasmijati do suza, a cijela vesela trojka u jednom je trenutku svoje radno mjesto pretvorila u oltar. Natjecatelji su pokazali žarku želju za prolaskom, ali samo su neki od njih uvjerili trojku koja odlučuje da to uistinu i zaslužuju. Nekima je to uspjelo tek polovično pa su se s audicije vratili s polovicom diplome.

Od zagorskih faca koje prolaskom na audiciji žele postati glavne face u selu do ljepotana s prevelikom dozom ega, iz ogromnog plasta sijena žiri je trebao izvući iglice koje imaju "ono nešto" zbog čega bi mogle postati zvijezde. No, puno zabavniji od pravih talenata bili su oni bez ikakvog pokrića, ali svejedno uvjereni u vlastite sposobnosti. Tako se žiri nagledao, a još više naslušao, svakojakih nastupa, od borilačkih vještina do privlačenja pažnje minjacima. Što sve donosi nova sezona showa pogledajte 4. ožujka.

Pročitajte više