KVIZ Stiže novi Top Gun: Samo se pravi fanovi sjećaju ovih detalja iz prvog

Foto: Profimedia

TOM CRUISE večeras će, 36 godina nakon premijere filma koji ga je vinuo u zvijezde, u Cannesu predstaviti novi Top Gun.

Novi Top Gun, koji prenosi priču o Mavericku i njegovim prijateljima pilotima borbenih aviona otprilike tri desetljeća nakon originalnog blockbustera, trebao je biti predstavljen 2020., ali je to više puta odgađano zbog pandemije covida-19.

U sljedećih nekoliko tjedana pogledat će ga, vjerujemo, i tisuće Hrvata, a mi smo vam pripremili kviz o Top Gunu koji bi pravi fanovi mogli riješiti bez ikakvih problema. I naravno, o tome se pohvaliti u komentarima.

Inače, detalji filma do sada su držani u strogoj tajnosti, ali kritičari koji su ga vidjeli kažu da je i bolji od prvog.

"U svijetu u kojem smo svi ili obuzeti ili iznervirani TikTokom, izbezumljeni zbog globalnog zatopljenja i gubitka prava žene na izbor i pokušavamo nagovoriti nekooperativne rođake da se cijepe, nije vrijedno truda ne voljeti ga. A to vam, ako ste osoba koja nikada nije voljela Toma Cruisea, omogućuje da uživate u bezbrojnim vrhunskim užicima filma Top Gun: Maverick", napisala je između ostalog filmska kritičarka Stephanie Zacharek za Time prije nekoliko tjedana.

 

Pročitajte više