Kylie Jenner u videu rezala tikvicu "kao Kendall", Kris poručila: Ovo je genetski

Screenshot: YouTube

KYLIE JENNER i njezina majka Kris snimile su kulinarski video za Vogue. Pripremile su martini i tjesteninu s povrćem. 

Kada se pred njima pojavila vrećica s namirnicama, Kris je rekla kćeri: "O moj Bože, jesi li danas išla u kupovinu namirnica? Wow, super ti ide, draga", referirajući se na svoj kultni citat iz prve sezone showa Keeping Up with the Kardashians, kad je Kim Kardashian pozirala za fotografiju za Playboy.

Jelo koje su radile uključuje tjesteninu, brokulu, mrkvu, tikvice, papriku, maslinovo ulje i začine. Nakon što su rasporedile sve sastojke, krenule su sa sjeckanjem. 

Kendallin stil rezanja povrća

"Trebam li rezati kao Kendall?" pitala je Kylie dok je držala tikvicu, referirajući se na isječak iz showa koji prikazuje Kendall Jenner koja pokušava rezati krastavac. Kendallin pokušaj rezanja krastavca postao je viralan, a svima je jasno zašto.

"Znate što, ovo je genetski", rekla je Kris kroz smijeh. Na to je Kylie odgovorila: "Genetski? Ne režem ja tako." Zaključila je da je Kendall "na tragu nečega" i da joj njezin način rezanja daje "jako dobar osjećaj". 

Podsjećamo, isječak na kojemu Kendall reže krastavac je iz showa The Kardashians, koji se emitira na mreži Hulu. Kendall je došla u vilu svoje majke u Calabasasu i shvatila da je ogladnjela pa si je željela napraviti nešto za prigristi.

Odbila je majčin prijedlog da joj kuhar napravi nešto za jesti i zaključila da si može i sama pripremiti obrok jer rezanje krastavca "nije teško". Kako se pokazalo, njoj nije ni lako. Videoisječak izazvao je brojne komentare.

Pročitajte više