Lady Gaga slikala se za Rolling Stone u tangama i grudnjaku s automatskim puškama

LADY GAGA pojavila se po drugi put u karijeri na naslovnici časopisa Rolling Stone, pozirajući gotovo gola. Pjevačica se slikala za naslovnicu dvostrukog, ljetnog broja, noseći tange i grudnjak s automatskim puškama koji je imala i u spotu za pjesmu "Alejandro".

Stražnjica obrađena u Photoshopu

Svoju je prvu naslovnicu za prestižni časopis Gaga snimila prošle godine u svibnju. Na njoj je također bila gotovo gola, no s ružičastom pozadinom, bez vidljivih tetovaža i prekrivena mjehurićima od pjene, nije izgledala militantno kao u grudnjaku punjenom municijom. Kritičari tvrde da bi osoba koja je obrađivala Gaginu naslovnicu u Photoshopu trebala dobiti nagradu zbog toga što je oblikovala njenu plosnatu stražnjicu.

Uvijek spremna za zabavu

Kritike na račun izgleda nimalo ne brinu pjevačicu koja niže hitove, a za njene se koncerte traži karta više. Gaga koristi svaki slobodni trenutak da se dobro zabavi pa je zbog svog ponašanja izbačena iz privatnih prostorija njujorškog kluba Yankees. Pjevačica je došla na stadion vidno pijana, s viskijem u ruci, a nakon utakmice je došla u privatne prostorije igrača gdje je plesala, milujući si grudi. Osiguranje ju je ispratilo van i poručilo joj da je u tim prostorijama ubuduće nepoželjna.

Pročitajte više