Lady Gagi pozlilo usred koncerta

LADY GAGA je skoro kolabirala tijekom sinoćnjeg koncerta na Novom Zelandu, pišu tamošnji mediji. 

Pjevačici je pozlilo tijekom izvedbe hita "Bad Romance", neuspješno je pokušavala pratiti koreografiju, ali je izgubila ravnotežu, sjela na pozornicu te tako jedva otpjevala pjesmu do kraja.

Fanovi su zabrinuti jer se više ne nagađa o tome kako pjevačica jednostavno nije za scenski nastup već su se pojavile insinuacije o bolesti mlade Amerikanke. Prije mjesec dana Gaga je morala otkazati koncert u Indiani jer se onesvijestila u garderobi netom prije početka koncerta.

I dok su neki fanovi zabrinuti, drugi su ogorčeni zbog povećanja cijena karata za koncerte koji će se u sklopu turneje "Monster Ball" održati u svibnju. Te će karte, umjesto dosadašnjih tridesetak funti, koštati između 50 i 70 funti.

"Cijene karata za prijašnje datume bile su određene prije nego što je razrađen cijeli show 'Monster Ball'. Cijene karata su usporedive i poštene. Ono što je bila mala scenska produkcija, sada je ogromni, prvoklasni show", rekao je Arthur Fogel, jedan od promotora. Ovo "prvoklasni show" se vjerojatno odnosilo na to što se pjevačica svako malo sruši na pozornici.

Pročitajte više