Leonardo DiCaprio: Bilo je iskušenja, ali nikada u životu nisam ni dotaknuo drogu

Screenshot: YouTube

IAKO u filmu Vuk s Wall Streeta njegov lik Jordan Belfort šmrče kokain kao da sutra ne postoji, Leonardo DiCaprio tvrdi da je potpuna suprotnost liku. Glumac je u intervjuu za Los Angeles Times otkrio da, unatoč "iskušenjima", nikada u životu nije dotaknu drogu.

Poznati partijaner

DiCaprio je kasnih 90-ih prozvan partijanerom, a poznata je stvar da je obožavao odlaziti u klubove sa svojom ekipom, no tvrdi da se drogi nikada nije htio ni približiti.

"Gledao sam te stvari doslovno svakog dana otkad sam imao tri ili četiri godine. Hollywood je za mene bio kao lagana šetnja parkom… Išao sam na partyje i bilo je droge i, da, iskušenja", otkrio je.

O Hollywoodu

Glumac se prisjetio svojih početaka i problemima s kojima se tada suočavao, osvrnuvši se na probleme s kojima se mladi glumci moraju nositi. "Hollywood je vrlo promjenjivo mjesto u koje dolaze umjetnici i koji govore da žele pripadati", rekao je u intervjuu.

"Nevjerojatno je ranjivo biti glumac i također dobivati kritike u mladosti kad tek formulirate tko ste. Vidjeli smo da mnogi ljudi postaju žrtve toga."

Pročitajte više