Lidija Bačić izbacila spot i najavila drugo ime: "Tako me zovu od djetinstva"

Screenshot: YouTube

NA OVOGODIŠNJOJ Dori Lidija Bačić Lille predstavila je pjesmu "Tek je počelo", koja je vrlo brzo osvojila publiku na Lidijinim koncertima i zavladala hrvatskim eterom te je u vrhu nacionalne top ljestvice radijskog emitiranja.

Iako je odmah po završetku Dore Lille napravila artwork video i trenutno snima pjesme za novi album, odlučila je da tako uspješan singl zaslužuje i službeni spot.

"Tek je počelo je pjesma koja brzo ulazi u uho, jako je radiofonična i ima divan ljubavni tekst... 'Hej, još jednom ljubila bi te i za taj osjećaj bi sve...' Pjesma sjajno prolazi kod publike i morala sam je ovjekovječiti spotom jer bi mi bilo žao za koju godinu da ova lijepa pjesma nema spot. Već je izašao artwork spot a ovo je sada i službeni. Radujem se izlasku spota i jedva čekam reakcije publike", kaže Lidija i najavljuje i novo ime.

"Inače, ovu pjesmu ću potpisati samo svojim nadimkom Lille jer me tako zovu još od djetinjstva. Samo je jedno L bonus jer mi se sviđa kako se piše taj moj nadimak. Znači, Lidija Bačić je sada Lille", kaže.

Spot za pjesmu "Tek je počelo" radio je Dario Radusin, autori su Fayo i Denis Dumančić, a aranžman potpisuje Boris Đurđević.

Lidiju 2019. godine očekuju brojne obaveze i koncerti, a trenutno radi na novim pjesmama za album "Revolucija". Uskoro izlazi i njezina emisija "Planet Lille Show" u kojoj će odabrati osobu koja će s njom snimiti duet.

Pročitajte više