Maloljetna i trudna Jamie Spears u zadnji tren otkazala vjenčanje

INTERNETOM već mjesecima kruže glasine kako veza između mlađe sestre pjevačice Britney Spears, Jamie Lynn i njezinog zaručnika te oca njezina djeteta, 19-godišnjeg Caseyja Aldridgea, svakim danom sve više pati zbog raznih nesuglasica, a najnovije informacije iz holivudskih kuloara kažu kako je 17-godišnja Jamie Lynn otkazala vjenčanje.

Jamie Lynn i Casey zaručili su se prije nekoliko mjeseci nakon što je otkriveno da Jamie očekuje njegovo dijete. Na vjenčanje ih je najviše nagovarala Jamiena majka koja ne želi da njezina kći bude samohrana majka, no čini se kako mladi par nije stvoren jedno za drugog. Navodne tenzije među njima koje su svakim danom sve više rasle na kraju su presudile, i Jamie je donijela odluku o otkazivanju vjenčanja. "Jamie Lynn i Casey neprestano se svađaju oko najsitnijih gluposti, od toga što će jesti za večeru do toga kako će nazvati dijete koje očekuju. Njoj je sve to dozlogrdilo i jednostavno je otkazala vjenčanje", rekao je časopisu Star bliski prijatelj nesretnog para.

Jamie se navodno iselila iz stana u kojem je u posljednje vrijeme živjela sa Caseyjem i ponovno se uselila u kuću u Kentwoodu gdje je i odrasla, a pridružili su joj se inače razvedeni roditelji, pa trojac sada radi na dekoraciji dječje sobice. Njezin otac i majka do sada su živjeli u Los Angelesu gdje su pomagali problematičnoj Britney da si sredi život i dobije skrbništvo nad sinovima, no zbog najmlađe kćerkice privremeno su se vratili u Louisianu kako bi joj pomogli kroz ovo teško razdoblje.

K.H.

Pročitajte više