Mami bebe Hugha Granta paparazzi uništavaju život: Sud odobrio zabranu uznemiravanja

MAJCI djeteta Hugha Granta, Tinglan Hong, sud u Londonu je odobrio zabranu uznemiravanja jer joj paparazzi uništavaju život. Otkad je otkriveno kako je upravo ona rodila Grantovo dijete, fotografi kampiraju pred njezinom kućom te uopće ne može izlaziti, a prima i neugodne telefonske pozive.

Odluku o zabrani uznemiravanja je donio sudac Michael Tugendhat te je uz nju priložio pismeno objašnjenje. "Hugh Grant je oduvijek bio dobro poznat, no Tinglan nikada nije tražila bilo kakvu pažnju ili bila poznata u javnosti zbog bilo kakvih razloga", napisao je sudac. Dodao je kako su i Grant i Hong napravili sve kako se ne bi otkrilo da zajedno imaju dijete, no to im nije uspjelo, a život bebine mame je postao nepodnošljiv od otkrivanja tajne. "Ne može izaći iz kuće, fotografi su joj stalno pred domom. Ne može svoju kćer odvesti u šetnju te je ne može normalno odgajati".

Hong je još tijekom trudnoće, dok su mediji spekulira o tome nosi li Grantovo dijete, trpjela zbog prijetećih poziva. O tome je jednom prilikom na televiziji progovorio i glumac, nakon čega je Hong dobila poziv u kojem joj je nepoznati muškarac naredio: "Reci Grantu da jebeno zašuti". Hong je bila prestravljena te promijenila već nekoliko brojeva mobitela.

Pročitajte više