Martha Stewart bila je u vezi s Anthonyjem Hopkinsom, prekinuli su zbog njegove uloge

Foto: Profimedia/IMDb

MARTHA STEWART u prošlosti je bila u vezi s glumcem Anthonyjem Hopkinsom, a sada je otkrila da je prekinula s njime zbog jedne od njegovih najpoznatijih filmskih uloga.

Gostujući u talk showu Ellen DeGeneres, Stewart je odigrala igru Dvije istine i laž, a tijekom igre otkrila je razlog zbog kojeg je uistinu prekinula sa slavnim glumcem.

"Izlazila sam s Anthonyjem Hopkinsom, ali sam prekinula s njim jer nisam mogla prestati misliti o njemu kao o Hannibalu Lecteru", rekla je, a Ellen je njezinu priču ocijenila kao lažnu. 

Međutim, Stewart joj je otkrila da je priča zapravo istinita.

"Imala sam veliku zastrašujuću kuću u Maineu koja je bila izgrađena na stotinu jutara šume. Nisam mogla ni zamisliti da tamo odvedem Anthonyja Hopkinsa, sve o čemu sam mogla razmišljati bilo je da je u filmu jeo ljudsko meso", rekla je Stewart.

Stewart nije otkrila kada je točno s glumcem bila u vezi, a o njihovom odnosu je već jednom govorila u intervjuu s Howardom Sternom 2006. godine.

"O, voljela sam ga, ali bio je... Strašan. ​​Htjela sam ga pozvati gore u Maine, imam ovaj prekrasan dom u Maineu... Ali onda sam se predomislila jer sam ponovno pogledala taj film. Želiš li da ti netko pojede mozak dok sjediš u svojoj prekrasnoj blagovaonici u Maineu?" upitala je i dodala da bi vjerojatno imala jako lijep odnos s njime da je mogla prijeći preko njegove uloge Hannibala Lectera.

Anthony Hopkins je u filmu Kad jaganjci utihnu iz 1991. glumio Hannibala Lectera, serijskog ubojicu koji je pojeo svoje žrtve, a za tu je ulogu osvojio i Oscara za najbolju glavnu ulogu 1992. godine.

Pročitajte više