Mediji tvrde da je Beckham prevario suprugu sa sekretaricom, nogometaš opovrgava

IAKO je vijest stara već više od pola godine tabloid Sun u novom broju "ekskluzivno" je razvlači u čak šest napisa koji otkrivaju detalje Davidove veze s Rebeccom Loos.

Sportska firma SFX uposlila je 26-godišnju Rebeccu koja odlično govori španjolski za pomoć Beckhamu pri dolasku u Madrid i svi tvrde da je posao odlično obavljala.

Problem je nastao kada je Victoria zbog glazbenih obaveza bila često odsutna pa je David svoj poslovni odnos sa sekretaricom pretvorio u privatni.

Nakon objavljivanja fotografija njihovog izlaska u jedan noćni klub tabloidi su se odmah raspisali o ljubavnoj aferi, a bogati nogometaš sve je demantirao i Rebecci dao otkaz.

Sun je čeprkao dalje i uspio pronaći svjedoke koji tvrde da je David ipak proveo noć sa sekretaricom u jednom hotelu. To je potvrdio njegov bivši tjelohranitelj koji ih je tamo odvezao, a javio se i Rebeccin brat koji tvrdi da mu je sestra sve ispričala o vezi s Beckhamovm.

Tabloid je odnekud izvukao i SMS poruke koje je nogometaš izmjenjivao sa sekretaricom, a obiluju riječima "seksanje" i potvrđuju njihovu ljubavnu aferu.

Victoriji je tako sigurno pokvareno slavlje njenog tridesetog rođendana 17-tog travnja, a upravo je s djecom i roditeljima otputovala u Švicarsku na skijanje gdje bi joj se uskoro trebao pridružiti i navodno nevjerni suprug.

David Beckham opovrgnuo napise da je prevario suprugu

Kapetan engleske nogometne reprezentacije David Beckham opovrgnuo je novinske napise da je prevario suprugu s bivšom osobnom asistenticom.

Vezni igrač Real Madrida izdao je priopćenje u kojem kaže da je ta priča "smiješna" te da je on u sretnom braku s "divnom ženom".

"Ne postoji ništa što bi mogla napraviti neka treća strana da promijeni te činjenice", ustvrdio je.

Pročitajte više