Mia Kovačić vodi novi game show: Ovaj projekt je kao stvoren za mene!

DOBRE kritike za vođenje reality showa Farma dovele su Miju Kovačić do novog televizijskog angažmana - potvrđeno je kako će upravo ona voditi "Pazi, zid!", novi game show Nove TV. ''Bazen, zid, smiješni kostimi od likre i salve smijeha, ovaj je projekt kao stvoren za mene! Gledala sam strane verzije i oduševljena sam što ćemo gledati i hrvatsku. Kada jednom vidite ovu ludu igru, postanete ovisni o njoj, pa vjerujem da će gledatelji željni zabave ove jeseni doći na svoje", kaže Mia, koja zbog novog angažmana ne namjerava zapostaviti posao dizajnerice interijera.

Originalnog naziva "Hole in the Wall", ovaj game show premijerno je prikazan prije nekoliko godina u Japanu, a danas se prikazuje u nekoliko desetaka zemalja diljem svijeta. Put do pobjede u game showu "Pazi, zid!" vodi kroz neobičnu rupu u zidu, a natjecatelji se prilagođavaju obliku otvora. Sve bi to bilo puno manje zabavno da se zid brzo ne približava igraču, a ukoliko mu se on na vrijeme ne prilagodi, slijedi kupanje u bazenu. Svima je cilj izaći suh iz studija, a dodatni motiv pobijediti protivnički tim s kojim su se došli obračunati.

Tko vam je draži - Mia ili Lana?

Višemjesečnu dominaciju Lane Jurčević u Indexovom Izboru za najljepšu Hrvaticu nakratko je prekinula upravo Mia Kovačić, koja je javnosti postala poznata kao manekenka, ali se u nekoliko posljednjih godina uspješno "regrutirala" u TV voditeljicu. "Nadam se da će u budućnosti, ne samo u voditeljskom poslu, ljudi biti puno otvoreniji, jer danas mi se čini kao da svi čekaju da netko pogriješi. Ono što ja mogu raditi jest učiti i truditi se biti što bolja, prihvatiti svaku pogrešku i iz nje izvući pouku. Najbitnije je da se ide korak po korak i da se ugodno osjećaš sam sa sobom", rekla nam je atraktivna voditeljica.

M.A.
Foto: Nova TV, Index

Pročitajte više