Mia Negovetić danas slavi 20. rođendan. Evo koliko se promijenila u sedam godina

Foto: Youtube/Instagram

MIA NEGOVETIĆ danas slavi okrugli 20. rođendan, no mnogi je još uvijek pamte kao djevojčicu koja je pobijedila u prvoj sezoni Zvjezdica i pjevala himnu na svečanom vojnom mimohodu kojim je obilježena 20. godišnjica vojne akcije Oluja.

U međuvremenu je Mia odrasla i zamijenila prepoznatljive naočale i pletenice pirsom u nosu, tetovažom i obojenom kosom.

O promjeni imidža Mia je nedavno progovorila u intervjuu.

"To je možda ljudima teško prihvatiti, s obzirom da sam na sceni od 11. godine. I pretpostavljam da je to možda najveći problem, jer me svi pamte kao malu curicu koja pjeva himnu. U biti je to uvijek neka vodilja ljudima'', rekla je tada.

Mia je nedavno objavila i pjesmu prigodnog naziva Mijenjam se, a početkom ove godine sudjelovala je i na Dori s pjesmom Forgive Me (Oprosti) i završila treća iza Mije Dimšić i Marka Bošnjaka.

Miji to nije bio prvi put da se natječe na Dori. Sreću je također okušala i 2020. godine s pjesmom When it Comes To You, kada joj je pobjeda izmakla za dlaku. Naime, iako su ona i Damir Kedžo imali jednak broj bodova, Kedžo je u konačnici pobijedio jer je imao više glasova publike.

Na Doru se vratila i 2021. s pjesmom She's Like a Dream, kada je, baš kao i godinu nakon, osvojila treće mjesto.

Ovih dana Mia se priprema za nastup u showu Zvijezde pjevaju, gdje će se u duetu s influencerom Marcom Cuccurinom natjecati za titulu najboljeg pjevačkog para.

Pročitajte više