Mike Tyson nokautirao fotografa u zrakoplovnoj luci u Los Angelesu

NEKADAŠNJI boksački prvak Mike Tyson uhićen je zbog nokautiranja fotografa u međunarodnoj zračnoj luci Los Angeles, ali je ubrzo pušten iz pritvora uz optužnicu za napad.

Incident se dogodio na Terminalu 7, pred brojnim svjedocima. Paparazzo je rekao policiji da ga je bivši teškaš jednim udarcem oborio na pod. Nakon toga je odveden u bolnicu zbog rane na glavi. Prema riječima Tysonove glasnogovornice Tammy Brook, Mike je bio isprovociran. Putovao je sa svojom ženom i desetomjesečnom bebom kad ga je napao agresivni paparazzo te ga je boksač udario u samoobrani. "Postoji nekoliko različitih verzija priče i to će se kasnije sve saznati. Neki svjedoci podupiru Tysonovu verziju, a neki onu fotografa", rekao je glasnogovornik policije u zračnoj luci Jim Holcomb.

Paparazzi često kampiraju pred najvećom zračnom lukom u Los Angelesu kako bi slikali brojne zvijezde koje putuju. "Čuo sam da su ga slijedili u toalet i pokušali ga tamo fotkati. Ja ću mu savjetovati da tuži te agresivne fotografe", rekao je Tysonov odvjetnik David Chesnoff. Kaže da je bivši boksački prvak bio vrlo strpljiv i surađivao je s policijom, a nakon što izađe iz bolnice, fotograf će također biti uhićen. Policija kaže da su fotograf i Mike Tyson uložili tužbe za napad.

Pročitajte više