Mile voli disko, ali ne i dezić: Lepa Brena frajere na pisti gledala u lokvi znoja

NENADANI posjet nekad najveće pjevačke zvijezde Lepe Brene sinoć je "uzdrmao" Wella Fashion Week, a dežurni tračeri više su se bavili njezinim izgledom nego zbivanjima na modnoj pisti. Brena se u balonu Boćarskog doma pojavila kao da je upravo otrčala maraton - znoj joj se slijevao sa čela, a popularni "bureci" ispod ruku i na trbuhu izazivali su podsmijeh okupljenih.

> Video: Lepa Brena u maniri prave zvijezde posjetila Wella Fashion Week

Kratki posjet Hrvatskoj Lepoj Breni se nije isplatio samo po pitanju medija, koji su je oduševljeno dočekali u balonu Boćarskog doma, u kojem je pratila revije na Wella Fashion Weeku. Nakon kratkog modnog uzdizanja Brena je, naime, s prijateljima otišla na večeru, a potom i u casino u hotelu Westin u kojem je, doznajemo od izvora, osvojila pozamašnu novčanu svotu koju je, kao uspješna poslovna žena, doživjela kao "šalu i dobru zabavu".

Hrvatsku napustila "teža" za nekoliko tisuća eura

"Ekipa je bila vesela, zabavljali su se do tri ujutro, a društvo se u jednom trenutku okupilo oko Brene jer joj je krenulo na rulet. Tamo je osvojila nekoliko tisuća eura", rekao nam je izvor iz Westina u kojem je srpska turbofolk zvijezda provela noć. U Zagreb je došla zbog poslovnih obaveza, a dolaskom na Wella Fashion Week iznenadila je i organizatoricu Suzy Josipović, koja gotovo do zadnjeg trenutka nije znala da će treću večer njezine modne manifestacije uveličati nekad najveća zvijezda bivše Jugoslavije.

I prije Breninog dolaska u Zagreb pričalo se kako pjevačica na našim prostorima ima velike poslovne planove. Grand produkcija, izdavačka kuća koja se brine za mlade srpske turbofolk zvijezde, navodno dolazi na hrvatsko tržište, a već se očekuje kako će pristupačnijim cijenama nosača zvuka dobro protresti hrvatsku diskografiju i nametnuti neke nove, umjetnički očito ne previsoke standarde.

M.A.
Foto: Index

Pročitajte više