Miranda Kerr napokon gola u pijesku

ZANOSNA Australka Miranda Kerr ponovno žari i pali po cijelom svijetu. Nakon što se prije nekoliko mjeseci razgolitila za naslovnicu Men's Stylea, ovih je dana pokazala sve svoje atribute britanskom magazinu FHM. 25-godišnjakinja poznata kao jedna od "Viktorijinih anđela" pozirala je na pješčanoj plaži u bikiniju iako ju je u nekim trenucima prekrivao samo pijesak.

Sa samo 13 godina Miranda je pobijedila na australskom izboru CoverGirl (djevojka s naslovnice), koji je zaslužan za početak njezine zavidne karijere. Nakon preseljenja u New York, 2004., Australka je potpisala ugovor s modnom agencijom Next Models te počela raditi punom parom. Surađivala je s Robertom Cavallijem, Annom Molinari, Baby Phatom, Blumarineom, Levi´som te mnogim drugima. Snimila je editorijale za sve svjetske modne časopise, među kojima se ističu Cosmopolitan i Elle te kataloge Victoria's Secret. 
 
"Zarađujem puno love"

"Nikada nisam manekenstvo smatrala ozbiljnim poslom, nego samo nekom vrstom zabave, ali onda sam shvatila da ću, ako sam dovoljno pametna, pretvoriti to u neku višu razinu. Puno putujem, upoznajem nove ljude i zarađujem puno love u kratkom vremenu", kaže ambasadorica najstarijih lanaca robnih kuća David Jones. Prvi australski "anđeo" u društvo Victoria's Secreta pridružila se pomoću kampanje koju je odradila za Maybelline, čije je zaštitno lice bila dugi niz godina. Na listi od top 99 najpoželjnijih žena 2008., Miranda se nalazi na 19. mjestu, objavio je AskMen.com.

A.M.
Foto: Guliver/Getty Images

Pročitajte više