Mirela Rupić "ne želi u medije", ali ih obavještava o svakom svom koraku

ESTRADA je, po svemu sudeći, dobila još jednu protagonisticu koja, u nedostatku zanimljivosti vezanih oko karijere, medijima javlja svaki svoj korak i tako polako, ali sigurno postaje prepoznatljivo lice. Nakon što je nekoliko puta medije molila da je "ostave na miru", 36-godišnja Mirela Rupić, bivša ljubavnica Gorana Višnjića, promijenila je ploču - medijima javlja da je zaljubljena, a fotografe, doznajemo, sama zove kako bi je uslikali s jednogodišnjom kćeri Lanom Lourdes.

"Istina je. Zaljubljena sam poput tinejdžerice. U trenutku kad sam ljubavni život potpuno zapostavila u njega je ušao netko zaista poseban", priznala je Mirela Rupić, koja se već gotovo godinu dana preko medija prepucava s bivšim ljubavnikom i ocem njezinog djeteta. "Na žalost, živimo u različitim gradovima, ali to nije prepreka. Kad nekog voliš, nema toga što nećeš podnijeti i napraviti za zajedničku sreću", dodaje Rupićka, kako bi javnost željna detalja o njoj bila upućena u nova zbivanja, a frajeri koji njezine plakate drže na zidu doznali kako zapravo uopće nemaju šanse.

"Zar sam samo ja nepodobnog ponašanja? Pa ne mogu spriječiti fotografiranje"

Trenutno najpoznatija Šibenčanka od koje u dogledno vrijeme očekujemo u najmanju ruku album, ako ne i golišavi editorijal, osvrnula se i na navodni dolazak Gorana Višnjića u Hrvatsku, i to zbog njezine eksploatacije kćeri. "Što, zar sam samo ja nepodobnog ponašanja? Pa ne mogu spriječiti fotografiranje. Lana je cijelo prošlo ljeta bila u izolaciji. Prošlo ljeto nije osjetila ni kap mora, samo zato što sam je skrivala od fotografa", kaže nova zvijezda estradnog neba i dodaje kako joj nije jasno zašto prigovaraju baš njoj, pogotovo zato što je i Višnjićev posvojeni sin Tin bio u medijima.

M.A.
Foto: Index, Arena

Pročitajte više