Mlađi članovi kraljevske obitelji koriste ovaj trik da pokvare paparazzima fotke

Foto: Instagram

ČLANOVI kraljevske obitelji među najfotografiranijim su ljudima u svijetu, pri čemu na svakom događaju na kojem se pojave stotine fotografa vrebaju njihov savršen kadar.

Unatoč njihovoj opuštenoj prirodi, mlađi članovi kraljevske obitelji više se brinu o svojoj prisutnosti u medijima. Vanity Fair razgovarao je s fotografima koji tvrde kako William i Kate namjerno ne žele gledati u "fiksiranu točku" na kojoj se fotografi skupljaju, a jedan izvor zbog toga ih naziva "control freakovima".

Čini se da su princ Harry i Meghan Markle također usvojili taj trik. S obzirom na ono što se dogodilo princezi Diani, to i nije veliko iznenađenje. Za tada 36-godišnju princezu i danas se govori da je bježala od paparazza kad je poginula u automobilskoj nesreći 1997. godine.

Fotografi su otkrili i koja članica kraljevske obitelji im je najviše prirasla srcu. Iako su Charlesa opisali kao "puno opuštenijeg" od svoje djece, njegova žena Camilla osvojila je njihova srca.

"Obožavamo je, ona je sjajna žena", rekao je fotograf The Suna Arthur Edwards. "Uvijek je nasmijana i nikad nije mrzovoljna."

Pročitajte više