Modrić nakon utakmice poklonio dres Meksikanki: "Skinuo je majicu kad me vidio"

Foto: Instagram

NAKON utakmice s Belgijom kapetan Luka Modrić poklonio je svoj dres meksičkoj fotografkinji i influencerici Valeriji Cuelli, koja se poklonom pohvalila na Instagramu.

"Stvarno nisam ovo očekivala, mislila sam da će Luka biti nezadovoljan jer su zamalo ispali od Belgije, a na terenu se nismo uspjeli sresti. Nisam mislila da ću dobiti dres, ali kad me ugledao na konferenciji za medije, skinuo je majicu sa sebe i poklonio mi je", objasnila je.

Naime, Valeria na prvenstvu radi kako FIFA-ina volonterka, a dio njezina posla na SP-u jest brinuti se da fotoreporteri pokraj terena ne prijeđu liniju koju ne smiju.

Prije utakmice je Modriću poslala poruku

Iako Modrića ne poznaje osobno, on zna tko je ona jer često fotografira na Santiago Bernabeuu, gdje Luka igra za Real Madrid.

Meksikanka je Modrića navodno već neko vrijeme molila da joj pokloni dres Real Madrida, a kad je saznala da će raditi na utakmici Hrvatske i Belgije, poslala je poruku Luki kako bi mu zaželjela sreću i dodala da se nada da će se susresti na stadionu.

Mnogi su u sobi za konferencije bili zbunjeni kada je kapetan skinuo dres i dao ga Valeriji, a fotografkinja je zatim upitala svog šefa iz FIFA-e smije li uzeti dres jer je na prvenstvu u svojstvu volonterke, a ne navijačice, te je dobila dopuštenje.

"Hvala ti za podršku", poručio joj je Modrić.

Pročitajte više