Na Pokemonima zaradio 65.000 kuna: Pogledajte kako se možete obogatiti na igrici

Foto: Instagram

AKO MISLITE da su oni koji igraju Pokemon GO tek gomila besposličara koji se od toga neće baš najesti, u krivu ste. Pokemon ludilo počelo je nekima donositi prvu zaradu, a ona i nije baš mala.

Događa se ono što se moglo i očekivati, a to je prodaja Pokemon računa na eBayu. Naime, igrači koje su svoje račune podigli na visoke razine sad ih prodaju onima koji nisu imali toliko sreće ili volje, a britanski Telegraph piše da je jedan igrač iz Brightona svoj račun uspio prodati za čak 65 tisuća kuna. S obzirom na visinu zarade za samo nekoliko dana tipkanja na mobitelu, mnogi su počeli razmišljati da oni koji po cijele dane love Pokemone možda i nisu toliko ludi.

Pokemoni su za nekoliko tjedana postali pravi globalni fenomen, milijuni ljudi igraju igricu, a Nintendo je nakon izdavanja ove igre udvostručio svoju vrijednost. Tržišna vrijednost te kompanije je u utorak porasla za još 14 posto i dosegla 42,5 milijardi dolara, čime je prestigla čak i Sony.

Ako biste i vi željeli postati vrhunski Pokemon trener, YouTube je pun savjeta kako to postići. Onaj koji je svoj račun prodao dosegnuo je 23. razinu, a u videu pogledajte kako to najlakše postići. 

Pročitajte više