Nagradni natječaj za najbolji epostcard: Fotkaj i šalji razglednice!

Foto: Press

NAGRADNI natječaj epostcarda "Fotkaj i šalji razglednice" traje od 4. srpnja do 3. rujna 2016. godine, a tijekom natječaja će se u dva kruga odabrati dva "najcool" epostcarda - najkreativnije uređene razglednice uz pomoć aplikacije epostcard. Glavna nagrada u svakom krugu bit će vrhunski mobilni uređaj Samsung Galaxy S7 edge, dok će još deset sudionika dobiti utješne nagrade Hrvatske pošte.

Rezultati prvoga kruga natječaja objavit će se 8. kolovoza 2016., a 9. rujna 2016. objavit će se rezultati drugoga kruga na internetskim stranicama Hrvatske pošte www.posta.hr i Facebook stranici Hrvatske pošte.

Za sudjelovanje u natječaju potrebno je preuzeti aplikaciju epostcard na mobilnom uređaju, a potom pomoću aplikacije kreirati epostcard, odnosno razglednicu. U polje za unos teksta potrebno je upisati: Za nagradni natječaj Fotkaj i šalji razglednice, ime i prezime, adresu, e- mail te broj mobitela.

U polje primatelja upisuje se ime, prezime i adresa osobe kojoj se šalje razglednica i naposljetku obavlja plaćanje prema važećem cjeniku usluge epostcard. 

Pročitajte više