Najatraktivniju Srpkinju napali zbog kila, ona otkrila koliko se udebljala u trudnoći

Foto: Instagram

SOFIJA MILOŠEVIĆ (30), najpoznatija srpska manekenka i djevojka osam godina mlađeg nogometaša Real Madrida Luke Jovića, iščekuje svoje prvo dijete. Trenutno ona i njen partner, koji ima i sina iz bivše veze, uživaju na odmoru u Italiji, a jedna Sofijina fotografija izazvala je žestoke kritike srpske javnosti, koja ionako obožava napadati manekenku.

Plavokosa Srpkinja pozirala je u kupaćem kostimu, koji je otkrio njenu i dalje vitku liniju.

"Kit na obali", našalila se ona, a šala nije svima sjela.

"Sofija, opisi ti nisu duhoviti, već šalješ pogrešnu poruku. Ti, mršava osoba, nazivaš sebe kitom jer si u trudnoći 'nabacila' nekoliko kilograma, a djevojke koje te prate i ne mogu ni sanjati da dostignu tvoju sadašnju kilažu, kako da se osjećaju?" napisala joj je jedna pratiteljica.

Manekenka je na to odlučila odgovoriti.

"Pišem kako se trenutno osjećam. Nisam nabacila nekoliko, već 15 kilograma. Trudnoća je najljepša stvar na svijetu i koliko god uživam u njoj neobično mi je kada se, naprimjer, otežano krećem. Ova tvoja poruka je odraz onoga kako se ti osobno osjećaš, osoba koja očito ne voli sebe jer svoje mišljenje ne možeš napisati sa svog profila. Profilna fotografija ti je, čini mi e, Barbika - težiš savršenstvu? Hm? Zar to nije ono zbog čega me napadaš? Ljudi imaju pravo imati višak kilograma, da imaju velike ili male grudi, stražnjice, štogod. Svatko ima pravo na svj život i kako će ga voditi. Svi smo različiti i u tome leži ljepota svijeta", napisala je.

Pročitajte više