Nakon 26 godina priznala sinu da ga je otela od pravih roditelja, a priča tad postaje još čudnija

BIVŠA dadilja iz Kine nedavno je priznala da je otela sina svojih poslodavaca i 26 godina ga odgajala kao vlastito dijete. Mladića nikad nitko nije došao tražiti, a njegova navodna otmica nikad nije prijavljena. 

48-godišnja He Xiaoping iz Nanchanga otmicu je priznala lokalnim vlastima, no oni slučaj još istražuju budući da je ne mogu optužiti za otmicu samo na temelju njenog iskaza, piše Oddity Central.

Žena je ispričala da je prije otmice rodila dvoje djece koja su nedugo zatim umrla, te da se u očaju obratila za savjet starijima iz svog sela.

Oni su joj rekli da joj je jedina prilika za majčinstvo u tome da odgoji nečije tuđe dijete.

Nakon toga se s lažnom osobnom iskaznicom prijavila za posao dadilje u gradu Chongiqigui i počela čuvati jednogodišnjeg dječaka. Tvrdi da ga je nakon samo tri dana odvela u Nanchang i nazvala ga Liu Jinxin.

Mladiću je danas 27 godina, a za sve vrijeme koje je proveo kod Xiaoping nitko ga nikada nije došao tražiti. Tri godine nakon otmice ona je rodila kćer i priznaje da je tad razmišljala da oteto dijete vrati, no od toga je odustala jer se bojala da će završiti u zatvoru.

"Znam da nije bilo u redu što sam učinila, ali uvijek sam ga tretirala kao vlastitog sina, a on me voli kao majku", ispričala je ona.

Sve je odlučila priznati nakon što je na televiziji vidjela dokumentarac o starici koja je provela 50 godina tražeći izgubljenog sina. To ju je toliko pogodilo da je odlučila sve priznati sinu i predati se policiji.

"Nikad nisam mislio da mi ona nije prava mama jer se jako lijepo ponašala prema meni. Zaista me nije briga hoće li uspjeti pronaći moje prave roditelje", rekao je on.

On još uvijek ne vjeruje da je majčino priznanje istinito, a policija ga je pokušala pronaći u bazi nestalih osoba, no tamo ne postoji informacija o njemu. Otmica dječaka te dobi u Chongiqigui nikad nije prijavljena. 

Xiaoping ustrajava u tome da se pronađu biološki roditelji njenog sina i zbog toga je spremna riskirati i zatvorsku kaznu.

Za svoj bi postupak mogla dobiti pet godina zatvora, no odvjetnici tvrde da je to malo vjerojatno s obzirom na to koliko je vremena prošlo od samog zločina.  

Pročitajte više