Nakon prekida s Kim Pete Davidson prošetao u majici s natpisom "Osjećam se sra*e"

Foto: Instagram

NAKON prekida s Kim Kardashian Pete Davidson viđen je u majici s potencijalno zagonetnom porukom, prenose strani mediji.

Naime, komičar je viđen u šetnji Cairnsom u Australiji, gdje snima scene za svoj nadolazeći film Wizards!, a tom prilikom na sebi je nosio majicu na kojoj je pisalo: "Osjećam se sranje."

Osim poruke, bež je majica s prednje strane imala bizarnu ilustraciju žohara s ljudskom glavom, piše Insider.

Podsjetimo, izvor blizak paru potvrdio je da su Kim i Pete prekinuli nakon devet mjeseci veze.

Iako su inicijalno tvrdili da je do prekida došlo zbog pretrpanosti rasporeda i udaljenosti, novi tračevi navode kako je Kim zapravo bila "potpuno iscrpljena od veze i svega što se trenutno događa u njezinom životu".

Vezu započeli u listopadu 2021.

Par je prvu zajedničku fotku na Instagramu objavio u ožujku i debitirao je na crvenom tepihu u svibnju, a u romantičnoj je vezi bio od listopada 2021. U jednoj od epizoda svoje serije na Huluu Kim je ispričala kako je između nje i Petea planula ljubav.

"Snimala sam 'SNL', a onda, kad smo se poljubili u sceni, osjetili smo kemiju. Nakon što je show završio i Pete je otišao, nazvala sam producenta i pitala ga: Hej, imaš li Peteov broj? A on je odgovorio: 'Da. Šaljem mu poruku.'

Poslala sam mu poruku. Nisam uopće pomislila: O, moj Bože, bit ću u vezi s njim. Mislim, očito je da nam je zajedno zabavno i smiješno, ali nije čak ni kao... Kao što svi misle da je svaki trenutak naše veze poput urnebesne komedije. Jednostavno je normalno", ispričala je tada.

 

Pročitajte više