Namjestila kameru da vidi što izvode mačka i pas, iznenadila se što je snimila

Foto: Instagram

JESTE LI se ikad pitali što vaši ljubimci rade kad niste doma? Jedna vlasnica mačke i psa postavila je tajnu kameru kako bi snimila što njezini ljubimci rade na kauču dok je ona na poslu - i iznenadila se onime što je snimila.

Korisnica Reddita pod nadimkom elphaba1 mačku i psa nije uhvatila kako rade gluposti, kako je možda očekivala - već kako se maze na kauču. "Svaki dan usmjerim kameru na kauč kad odlazim na posao da mogu uhvatiti kako se maze", napisala je uz jednominutnu snimku koju je objavila na toj društvenoj mreži.

Every day I point the camera at the couch when I leave for work, so I can capture their snuggles. from r/aww

Snimka je postala hit, a mnogi su odmah poželjeli saznati više o slatkom dvojcu. "Pas se zove Joule i udomili smo je prije četiri godine (sad ima pet godina). Mislimo da je mješanka vižle. Imala je velike probleme s anksioznošću, no puno je napredovala", kaže vlasnica.

No mnoge je zanimao i mačak, očigledno inicijator maženja. "Mačak se zove Kelvin. Ima oko četiri godine. Uzeli smo ga kao starije mače oko osam mjeseci nakon Joule. Zbog kuta kamere izgleda ogromno, no teži samo oko pet kilograma", kaže.

Vlasnica kaže i kako je prijenos uživo iz njezinog doma uvijek upaljen na njenom računalu na poslu, kako bi mogla gledati Joule i Kelvina dok joj nedostaju. "Tijekom radnog tjedna maze se i spavaju zajedno sve vrijeme koje nismo doma. Jako rijetko to rade kad smo doma", zaključuje.

Pročitajte više