Naručila kćeri tortu na jednoroga, šokiralo je što je dobila: "Rog je sramotan"

Screenshot: 9 News

ALEXANDRA SCHROEDER iz američkog Michigana dugo je planirala kćerin peti rođendan, no kaže da se sve pretvorilo u katastrofu zbog slastičarne/pekarnice Whipped Bakery.

Alexandra je u toj slastičarni naručila tortu u obliku jednoroga te unajmila prostor za 13 ljudi. Sve je to platila oko 2500 kuna, no kaže da je slastičarna osigurala samo jedan stol i šest stolica. "Rekli su mi da gosti mogu stajati", rekla je razočarana Amerikanka za 19 News.

Torta je, tvrdi, bila daleko od njenih očekivanja. "Rog koji je izlazio iz torte je bio tako sramotan. Vidjeli su se tragovi prstiju na njemu i nije bio zlatni. Kad sam pitala mogu li vidjeti tortu prije zabave, rekli su mi da još nije gotova", žali se Alexandra koja se požalila i na društvenim mrežama, nakon čega su je iz slastičarne optužili da su ona i njeni gosti uništili prostor za proslave.

"Sad pričaju svašta o meni i optužuju me da nisam sve platila, a dala sam im 2500 kuna", kaže Alexandra i dodaje da ju je vlasnik slastičarne odmah blokirao na Facebooku da ne može ostaviti negativnu recenziju.

Tvrdi da ne traži svoj novac natrag, već da samo želi da svi znaju za njeno neugodno iskustvo kako se to ne bi ponovilo.

Pročitajte više