Nataša Janjić objavila fotke sa skijanja: Muž me doveo za moj 40. rođendan

Foto: Instagram

NATAŠA JANJIĆ MEDANČIĆ danas slavi 40. rođendan. Na Instagramu se pohvalila da ju je njezin suprug Nenad tim povodom odveo na skijanje na talijanski Kronplatz.

Glumica je objavila nekoliko fotografija i videa. U jednom od njih našalila se i rekla da ju je suprug odveo na skijanje samo da je se riješi.

"Muž me doveo da me se riješi za moj 40. rođendan. Gdje nego na skijanje. A zna da ne znam skijati", ispričala je Nataša. Prethodno je glumica pokazala da su ona i suprug odsjeli u hotelskoj sobi, gdje imaju i saunu.

Inače, glumica je prije nešto više od dva tjedna svom suprugu posvetila emotivnu objavu povodom treće godišnjice zaruka.

"Preživjeli smo, naučili biti jači i zahvalni i vježbamo to i dalje svakim danom! Jedno je sigurno, ono dobro toliko je NAJBOLJE da ga ni sada, da me ponovo pita (a nadam se da bi), ne bih mogla odbiti", napisala je.

Nataša i Nenad roditelji su trogodišnjeg Tonija i jednogodišnje Kaje. Glumica je nedavno otkrila da je jako vezana za obitelj te je čak razmišljala da odbije poslovni angažman jer joj se bilo teško odvojiti od supruga i djece.

Pročitajte više