Nemo objavio snimku nakon pobjede, evo što mu pišu u komentarima

Screenshot: Instagram

NAKON pobjede Švicarske na Eurosongu, Nemo je objavio na Instagramu snimku na kojoj trči i skače livadom te dodao emotikon srca. Fotografija je prikupila više od 91 tisuću lajkova i brojne komentare, a brojni fanovi Eurosonga čestitali su mu na pobjedi. 

"Čestitam, zaslužio si pobjedu", "Nemo, najbolji si", "Volimo te", "Potpuno zasluženo", "Tako smo ponosni na tebe i uvjerenja koja zastupaš", "Pronašao si raj", "Pobijedila je dobra strana" i "Čestitke, zaslužena pobjeda. Odlična pjesma i izvedba, predivno ljudsko biće", neki su od komentara. 

Podsjetimo, Nemo je osvojio ukupno 591 bod, dok je drugoplasirani Baby Lasagna osvojio 44 boda manje od njega. Međutim, Baby Lasagna osvojio je najviše glasova publike, ukupno 337 bodova, zbog čega su mnogi pisali kako je hrvatski predstavnik taj koji je trebao pobijediti. 

Isto se prošle godine dogodilo Fincu Kääriji  

Mnoge fanove Eurosonga to je podsjetilo na kontroverzu vezanu uz prošlogodišnji Eurosong, kada je finski predstavnik završio na drugom mjestu.  

Käärija je s pjesmom Cha Cha Cha osvojio najviše glasova publike, no pobjedu je na kraju odnijela Šveđanka Loreen, a brojni fanovi komentirali su kako nije zaslužila pobjedu te da je trebao pobijediti Finac.  

 

Pročitajte više