Neobičan smještaj na Airbnb-ju košta 65 kuna po noćenju, biste li tu spavali?

Foto: airbnb.uk

BRITANSKI Mirror otkriva kako izgleda najjeftiniji smještaj koji se može pronaći preko Airbnb-ja u njihovoj državi, a radi se o šatoru koji je smješten u nečijem dvorištu.

Uz šator ćete, po cijeni od osam funti (65 kuna) po noćenju, dobiti vreću za spavanje, madrac na napuhavanje i produžni kabel s utičnicama. Iznajmljivačica Desire Cyprien također je dodala bocu za vodu i termosicu za kavu ili čaj. 

Pokraj šatora nalazi se mali zahod u kojem ćete nuždu obavljati u vreću koju biste zatim trebali zavezati i baciti u smeće. Šator se nalaz na otoku Isle if Sheppey, koji spada u grofoviju Kent u Irskoj. 

"Spavajte na otvorenom u privatnosti dvorišta. Namijenjeno je avanturistima koji žele iskusiti čistoću spavanja pod zvijezdama nedaleko od plaže", stoji u oglasu. 

Desire je do sad imala samo jednu gošću, no ona je ovaj smještaj ocijenila najvišom ocjenom. 

"Ovo je poseban šator s udobnim krevetom, zaista mi se svidio. Jutrima sam mogla plivati na plaži, a dva spasioca su tu bila samo za mene. Uz cestu postoji bazen gdje se možete istuširati", napisala je u recenziji.

Iznajmljivačica kaže da je na ovu ideju došla sasvim slučajno. 

"Moj partner je čistio dvorište, kad smo shvatili da imamo neiskorišten prostor pristojne veličine. Oduvijek sam htjela iznajmljivati šator pa me to potaknulo da se okušam u tome", ispričala je Desire za Mirror.

Pročitajte više