Neprepoznatljiva: "Fatalna" Barbi iz Farme pokazala kako joj stoji crvena kosa

Foto: Facebook

BARBARA PETERČIĆ proslavila se natjecanjem u reality showu Farma 2016. godine, a publika je pamti kao "fatalnu" Barbi. Otkako je show završio s emitiranjem, o Barbari nismo puno čitali, a sada ponovno plijeni pažnju javnosti drastičnom promjenom izgleda.

26-godišnjakinja je na Facebooku objavila fotografiju s crvenom kosom, a njeni pratitelji odmah su pohvalili promjenu. "Začini si život", napisala je u objavi te primila brojne komplimente na račun nove boje kose.

"Predivna i crveno ti super stoji", "Prelijepa", "Divno ti stoji", pisali su joj obožavatelji, no na njihovu žalost, Barbara je priznala kako je riječ o privremenoj promjeni. "Hvala društvo na divnim komentarima, ali vas moram razočarati. To je ipak samo perika", otkrila je u komentarima.

Inače, Barbi se prilikom sudjelovanja u "Farmi" zaljubila, a onda i zaručila za bivšeg kandidata Tomislava Crnčevića. Ipak, njihova ljubav nije dugo trajala te su prekinuli nakon što je show završio. Dok su se natjecali, saznalo se kako ona ima dečka koji su čeka vani pa je došlo do sukoba između njene i njegove obitelji na društvenim mrežama.

Barbi je nakon toga, povodom Međunarodnog dana nasilja nad ženama, objavom na Facebooku otkrila kako ju je bivši dečko pretukao, a pokazala je i fotografije ozljeda koje joj je nanio. Od tada, posvetila se sebi i promjeni izgleda, što se svidjelo njenim prijateljima i pratiteljima koji je podržavaju.

Pročitajte više