Neuništiva Kate Moss ozbiljno radi na pjevačkoj karijeri

SUPERMODEL Kate Moss u posljednje vrijeme pokazuje veliki interes za pjevačku karijeru. Koristi svaku priliku da zgrabi mikrofon i pusti glas, a svoje nastupe uopće ne naplaćuje. Uglavnom to radi u humanitarne svrhe jer na svojem bankovnom računu ionako već ima oko 40 milijuna funti.

Sada se pridružila i društvu koje se zalaže za zaštitu izvođačkih prava, potvrdio je glasnogovornik britanske udruge i nazvao to "pametnim potezom". "Kate je napisala neke pjesme s Peteom Dohertyjem, a za to neće dobiti svoj udio od vlasti. Sada kada je članica udruge, za svaku sljedeću pjesmu koju napiše i koja se bude izvodila uživo, na radiju ili na televiziji, udruga će se pobrinuti da naklada vlastodržaca bude isplaćena", objasnio je glasnogovornik. "Pete Doherty i Jamie Hince su članovi. Drago nam je što nam se i Kate pridružila", dodao je.

Moss gostuje na nedavno izdanom albumu grupe Lemonheads. Sa svojim bivšim dečkom Peteom Dohertyjem pisala je pjesme za album "Shotter's Nation", njegovog benda Babyshambles. Također je redovito nastupala s grupom Libertines koju je Pete osnovao s Carlom Baratom, a čiji je jedan od hitova i pjesma "What Katie Did".

Kate želi zapjevati na rođendanu Simona Cowella

S legendom Pink Floyda Davidom Gilmourom otpjevala je pjesmu "Summertime" u celebrity verziji poznatog showa Britain's got talent. U oba svoja doma u Velikoj Britaniji Moss ima instalirane karaoke što njezinog dečka Jamiea jako umara, je kad god ne radi, Kate poziva prijatelje na cjelodnevne pjevačke maratone, uz što se obavezno veže i cjelodnevno opijanje. Još jedna od Kateinih velikih želja je zapjevati na rođendanu medijskog mogula i svojeg prijatelja Simona Cowella koji 7. listopada slavi 50 godina. Nagađa se kako bi mogla izvesti seksi nastup po uzoru na Marilyn Monroe ili neku pjesmu od Lily Allen.

Kate Moss je nekoliko puta potvrdila kako je neuništiva. Nisu je pokorile optužbe o anoreksičnosti, kao ni kokainska afera. Sve je stoički podnijela i iz svega izašla jača. I dan danas je na meti tabloida i javne osude zbog svojeg razuzdanog ponašanja, ali to kao da samo pridonosi njezinoj karijeri, uspjehu i zaradi.

Pročitajte više