Neymar fotkom u kolicima odao počast Hawkingu pa mnoge naljutio

Foto: Twitter

JEDAN od najboljih nogometaša svijeta na Twitteru je odao počast Stephenu Hawkingu, no njegovu objavu mnogi su shvatili krivo pa su ga napali i izvrijeđali.

Neymar čak i kad nije na terenu privlači puno pažnje, a njegova posljednja objava na Twitteru je uzburkala duhove. Nogometaš PSG-a trenutno je ozlijeđen, a objavu koja je osvanula na njegovom službenom Twitter računu mnogi su nazvali autogolom.

Naime, pokušaj odavanja počasti pokojnom Stephenu Hawkingu pošao je po krivu, barem ako se pita brojne korisnike društvenih mreža. "Morate imati pozitivan stav kako biste izvukli najbolje iz situacije u kojoj se pronađete. Stephen Hawking", piše uz fotografiju na kojoj je ozlijeđeni nogometaš u kolicima.

S obzirom na to kako Neymar ima otečenu nogu, a Hawking je više od pet desetljeća patio od amiotrofične lateralne skleroze, mnogima se njegov tvit nije svidio.

Iako je poprilično jasno kako Neymar nije mislio ništa loše, njegova objava, ili objava njegovog PR tima, promašena je, što su mnogi istaknuli na društvenim mrežama.

"Lijepo je vidjeti da Neymar crpi inspiraciju od Stephena Hawkinga dok se nekoliko tjedana prilagođava na život s otečenim gležnjem", samo je jedan od komentara.

Pročitajte više