"Nije mu mjesto u showu": Šestogodišnjak podijelio gledatelje nastupom u "Supertalentu"

Foto: Nova TV

NAKON sinoćnje epizode "Supertalenta" u kojem je nastupio šestogodišnji Nino Avdić koji je publiku i žiri ranije osvojio svojim znanjem iz geografije, na Facebooku se povela žustra rasprava oko sudjelovanja dječaka u showu.

Neki gledatelji smatraju da je u finale trebao proći upravo Nino, a ne plesna skupina Step boys, dok drugi smatraju da se Nino u showu nikad nije ni trebao naći, zbog svojih godina.

Komentare gledatelja prenosimo u obliku u kojem su i objavljeni.

"Ovo je valjda prvi put da se slažem sa Martinom. Mali je slatki i sve, ali dijetetu od 6 godina nije mjesto u ovakvoj emisiji. Dijete na živo spava, bez riječi je. Ne znam dal' su to roditelji nadobudni ili sta. Nije to nikakav talent. Zna se da dječica upijaju kao spuzve. Zato bi i ja glasala to ove druge"

"U potpunosti se slazem s Vama, treba postaviti donju dobnu granicu za ovakav show. Ne ulazeci u to da li maleni ima talent ili ne, njegova reakcija nakon proglasenja je pokalaza da on apsolutno nije svjesan gdje je ni sto se desava oko njega. To je dijete od 6 godina, cijeli zivot je pred njime i imat ce jos X prilika da pokaze sve sto zna, ali sad je jednostavno premlad za sve ovo..."

"Takav show ni nije za djete. Koliko god to bio talenat, djete je u godinama kad mu najviše treba ljubav, pažnja i mirno i sretno djetinjstvo, a ne razočaranje, osjećaj da nije dovoljno dobar, osjećaj odbacivanja itd..."

Ipak, neki su i dalje mišljenja da Nino ima neosporiv talent zbog kojeg je zaslužio prolazak u finale.

"Mali je talent. Takvu memoriju nema svako dijete."

"Uzas, namjesteno skroz! Niti je prosao ovaj mali preslatki djecak koji je stvarno supertalent, niti slovenci niti trinity & co. niti covjek koji svira na ceslju sto stvarno ne moze svatko i nije lako i definitivno je supertalent! Uzas!"

"Ja ne razumijem,jel ovo natjecanje za pjevanje i plesanje ili za SUPERTALENT?? Ako supertalent nije dijete koje sa samo 6 godina zna stvari koje ne znaju odrasli,onda ne znam sta je... svaka cast deckima sa stepom ali naspram malog to nije nikakav supertalent... ove godine samo razocaranja u ziri i sami sou"

Pročitajte više