Nikolini pišu gnjusne poruke, ona poručuje: Ne pišite mi, imate svoj život

Foto: RTL, Instagram

NIKOLINA TUTIĆ, kandidatkinja showa Brak na prvu i bivša kandidatkinja showa Gospodin Savršeni, izazvala je najviše negativnih komentara gledatelja. Fanovi Braka na prvu zamjeraju joj ponašanje prema novopečenom suprugu Adamu Kromeru, za kojeg je Nikolina rekla da je uopće ne privlači.

Svaki put kad Nikolina objavi fotografiju s Adamom, krene val negativnih komentara. Zanimljivo, uglavnom je žene napadaju.

"Zašto si se prijavila u emisiju ako ne želiš ništa? Dečko je savršen, a ti želiš ne znam što, najljepšeg frajera na svijetu? Daj se malo probudi iz tih svojih snova", poručila joj je jedna gledateljica.

"Ona je toliko proračunata osoba da mi je žao njezinog muža. Ne znam za koji klinac se udavala kad je nesposobna nekoga voljeti zbog njega samog, a ne onog što ima ili nema. Žali se na kuhinju i stan a sama nije sposobna ništa skuhati", smatra druga.

"Jaoooo glupačoooo! Da te bar oženi LOŠ momak, al ono, baš loš, kakvog i zaslužuješ pa nek te šamarima oživi. Trebaš nekog da te podigne iz mrtvih jer si kao živi mrtvac, drvena Marija, ledena 'kraljica'... Hodajuća negativa! Kako kažu, pazi što želiš možda ti se i ostvari! Cijeniš loše, pljuješ dobre, pa ženo dno dna si", bezobrazna je treća.

"Nisi ti srećo moja Adamu ni do nožnog prsta...", poručuje četvrta.

"Zaista grozni komentari... Ali nažalost... Curice, zaslužila si... Jer ti nisi bila ništa bolja prema Adamu... Ponašala si se kao da ti je on nešto ružno napravio.. On se možda tebi ne sviđa, ali nije zaslužio takvo ponižavanje... Znaš kako se kaže... Što ne želiš da tebi drugi čine, ne čini ni ti drugima", javila se još jedna.

Nikolini je na kraju prekipjelo.

"Zamolila bih sve vas da ne pišete na mom profilu takve komentare jer odnos između Adama i mene nije na vama. Imate svoj život i pazite na svoje najmilije. Lijepi pozdrav svima i volite se", poručila im je Nikolina.

Pročitajte više