Nina Badrić za Valentinovo u Beogradu: Bit ću ogoljena pred publikom, bit ću im Kupid

NINA BADRIĆ će za Valentinovo, 14. veljače, održati koncert u beogradskom kazalištu Terazije, a uoči koncerta je za Blic ispričala: "Do sad su se uz moje pjesme mnogi zaljubljivali, ženili, udavali. Imam taj epitet pjevačice balada i činjenica je da moje pjesme emotivno dodiruju publiku koja ih voli. Ja ću biti publici te večeri Kupid".

Koncert u kazalištu Nina će izvesti uz petoricu glazbenika koji će je pratiti na akustičnim instrumentima: "Bit će to pravi kontakt i interakcija s publikom, glazbenika koji me prate na akustičnim instrumentima i mog glasa. Bit ću ogoljena pred publikom u glazbenom smislu, pjevat ćemo zajedno pjesme koje volimo. Pjevat ću i neke obrade, kao što `Fragile` od Stinga i `Purple Rain` od Princea. Uvijek sam pjevala ljubavne pjesme, nemam u repertoaru čak ni šaljive".

Nina je u intervju otkrila i kako ne žali što nikad nije otišla iz Zagreba, iako je imala prilike ostvariti europsku i svjetsku karijeru, te kako joj je dovoljno to što je vole i poštuju u cijeloj regiji.

Pročitajte više