Ninu Kraljić napali zbog 5G mreže, a ona udarila po Severini: To je vama glazba?

Foto: Instagram

DOMAĆA pjevačica Nina Kraljić, koju hrvatska javnost najbolje zna kao pobjednicu prve sezone The Voicea, na svom je Facebook profilu iznijela mišljenje o 5G mreži, zbog čega se našla na udaru kritika pojedinih komentatora.

Nina je pozvala pratitelje da potpišu peticiju protiv 5G mreže, a jedna komentatorica upitala ju je zbog čega bi to trebali učiniti.

"Zašto trebamo potpisati? Da nestane COVID-19 ili da ljudi prestanu dobivati rakove? Ili možda da nas ne prisluškuju?", napisala je, a Nina joj je odgovorila da je prosječan hejter.

"Uh...Zašto i ti Nina?" upitala ju je druga komentatorica, na što joj je pjevačica uzvratila da nastoji smanjiti broj mrzitelja na profilu.

Jedan komentator Nini je poručio da je nebitna i da bi se trebala baviti samo glazbenim temama, a također je spomenuo i pjevačicu Severinu. Nina mu je odgovorila da je sloboda govora njeno pravo i da je ne mora pratiti ako mu se ne sviđa što piše.

"I još jedna opaska: Severina je vama glazba?" dodala je.

Kasnije je svoju objavu izbrisala te je na Facebooku objavila novi status.

"Nisam fake, ne mislim biti fake i pričam i pjevam ono što mislim i osjećam i držim se toga nepokolebljivo, a to je vrlo rijetko danas. Ne radim ni glazbu po kalkulaciji 'što će biti hit' pa sigurno neću ni sebi nabijati cenzuru", napisala je.

"Umjesto da potaknete mlade na otvoreno izražavanje, ispada da se trebamo bojati stajanja iza vlastitih principa i bojati se diskusija i negativnih, lančanih reakcija. Kome se ne sviđa što imam za reći ne mora biti tu. Ionako da samo skupljam fanove i masu, radila bi drugačiju vrstu muzike.
Idem sad fino gejmat na PlayStationu, upaliti laptop, mobitel staviti na uho i možda i stati pored mikrovalne da se naviknem na 5G ozračavanje", zaključila je za kraj.

Pročitajte više