Nisu bile sređene: Ovo su prve fotke cura i žena naših nogometaša na Instagramu

Foto: Instagram

DANAS su one među najglamuroznijim Hrvaticama, a njihovi profili na Instagramu sređeni su do posljednjeg detalja. Toliko su se izvještile u sređivanju fotki da bi svoje tajne mogle prodavati, no one nemaju potrebu za tim.

One su cure i djevojke hrvatskih nogometaša, a kad su se tek pojavile na Instagramu nisu toliko pazile na filtere koliko su bilježile stvari koje su ih impresionirale.

Franka Batelić na Instagramu se pojavila kad je ta društvena mreža doživjela uzlet 2014. godine. Tada je to bio njen privatni profili i dugo ga je držala zaključanim pa je više fotkala stvari koje su je impresionirale. S odlaskom na Eurosong ove godine Franka Instagram više koristi u poslovne svrhe pa je on ispunjen sređenim i profesionalnim fotografijama. Nerijetko dijeli i privatne trenutke, a ona i Vedran Ćorluka cijelu su svoju svadbu popratili na Instagramu.

Iste godine Instagram je otkrila Izabel Kovačić, no sudeći po tome da na njemu ima svega 166 fotki, očito je da s vremenom briše one kojima je manje zadovoljna. 

U vrijeme kad je otvorila profil na Instagramu, Dubrovčanka Adriana Đurđević bavila se manekenstvo pa je tu dosta poslovnih fotografija, ali i izlazaka s društvom. Danas lijepa Adriana objavljuje samo sređene fotke na kojima je nerijetko i njen pet godina mlađi dečko Duje Ćaleta Car.

Na Instagramu je aktivna i Dina Dragija, djevojka Tina Jedvaja. Plavokosa Dina na toj je društvenoj mreži od 2012. godine objavila 489 fotografija, a iako danas ima provjerene poze tada su padali i duckfaceovi.

Na profilu Raquel Mauri, supruge Ivana Rakitića, najčešće su fotografije njene obitelji, a prva fotka bila je ona njihovih ruku s ručicom starije kćeri objavljena u ožujku 2015.

Josipa Perišić od 2012. godine do sada je objavila nešto manje od 900 fotografija, najčešće dijeli fotografije svojih odjevnih kombinacija te supruga Ivana i djece, sina Leonarda i kćeri Manuele.

Vanja Modrić na Instagramu nije previše aktivna. Prvu fotografiju objavila je dan iza Božića 2014., a na njoj ona i Luka poziraju s Hrvojem Čermakom.

Pročitajte više