Nives Ivanišević objavila maminu fotku iz mladosti, vidi se na koga je tako lijepa

Foto: Instagram

NIVES IVANIŠEVIĆ na Instagramu često fanove razveseli fotografijama iz privatnog života, a ovaj put je objavila fotografiju mame Vesne snimljenu sedamdesetih godina. 

"Lude sedamdesete. Moja mamasita", napisala je uz fotku i dodala emotikone u obliku srca. 

Nives je majku izgubila u srpnju ove godine, a od nje se oprostila i putem emotivne objave na društvenim mrežama. 

"Ima jedna žena... Koja nikad nikom ništa loše nije napravila. Koja je uvijek sve stavljala ispred sebe. Koja je bila podrška u svim trenucima i uvijek tražila ono dobro u ljudima, čak i kad nitko drugi to nije mogao vidjeti u njima. Borila se stalno za pravdu i za malog čovjeka, nije mogla podnijeti tuđu patnju i bol, radije bi to preuzela na sebe. A kao mama... Puna kuća smijeha, puna kuća sreće, stalna pažnja usmjerena na centar svijeta (mene i brata). 

Ona mama za koju možeš reći: 'E da je barem to moja mama.' E, pa bila je moja (naša) i samo moja (naša) i ostavila mi je toliko lijepih uspomena, da živim tri života i dalje bih se mogla sjećati lijepih stvari. Zato glava gore, kao što bi ona to voljela i tražila od mene i ako me nešto naučila to je da budem jaka i kad se lomim.
Sreću je uvijek tražila u malim stvarima i veselila se iskreno kao dijete. Sreća drugih njoj je bila lajtmotiv života. Hvala", napisala je tad. 

Pročitajte više