Noćni život Zagreba – najbolje u svibnju

IZNIMNO je veselo i vruće bilo prošlog mjeseca u Zagrebu. Ljeto je tek stiglo, a mladi iz metropole željni ludog provoda otvorili su sezonu kako i dolikuje pravim partijanerima.

Djevojke su se, potaknute toplinskim udarom, riješile viška krpica, dok su pripadnici jačeg spola uživali u fascinantnim prizorima koje smo mogli vidjeti na gotovo svim važnijim noćnim događanjima u gradu.

Jarunske diskoteke bile su glavno odredište posljednjeg tjedna svibnja, no ne smijemo zanemariti ostale fancy klubove u gradu, gdje je atmosfera bila i više no usijana. Spomenut ćemo, dakle, ono najbolje što nam se nudilo prošli mjesec, i pokušati vam dočarati barem dio ludila na središnjim zagrebačkim must-be-there mjestima.

U klub Macao organizatori su doveli go-go plesačice i time podignuli cijelu stvar do vrhunca. Seksipila nije nedostajalo niti u Piranhi, u koju se već tradicionalno ide prvenstveno radi žena. Situacija je najnapetija ipak bila u Bestu, gdje se održavao porno "spektakl" Privateovih zvijezda.

Svjetski poznati DJ-i nisu ni ovog mjeseca zaobišli Zagreb, pa je Sven Vath napunio Boogaloo, dok je Richard Gray zapalio Tvornicu.

Moramo spomenuti i Norijadu zagrebačkih maturanata, koji su još jedan put dokazali kako nimalo ne zaostaju za trendovima, barem što se tiče divljih i razuzdanih provoda.

Sve galerije možete pogledati na Indexovom Nightlifeu.

Pročitajte više