Novopečene holivudske majke u rekordnom roku vratile staru liniju

IAKO je prije tek dva mjeseca rodila blizance Maxa i Emmu, latino zvijezda Jennifer Lopez nevjerojatno je brzo povratila svoju vitku liniju. Tijekom trudnoće udebljala se oko 25 kilograma, a prošlog je tjedna izjavila kako se ne žuri izgubiti dobivene kilograme. No, njene najnovije fotografije prikazuju je u savršenom stanju, točno onakvu kakva je izgledala prije trudnoće. "Nabacila sam dosta kilograma i bila sam usredotočena na to jer su mi rekli da se blizanci mogu roditi s premalo kilograma. Udebljala sam se dvadesetak kilograma, što je ugrozilo moju figuru, ali mi je bilo važnije da mi se djeca rode potpuno zdrava", rekla je J.Lo, a priznala je i da je ponosna na svoj sadašnji izgled.

Još onih nekoliko kilograma koji su joj "ostali" na trbuhu ne zabrinjavaju je, već su joj, kaže, zanimljivi. Za slike blizanaca koje je prodala magazinu People, pjevačica i njen suprug Marc Anthony zaradili su tri milijuna dolara.

Glumica Nicole Richie, koja je početkom mjeseca rodila kćer Harlow Winter Kate Madden također se vrlo brzo vratila na svoju prijašnju kilažu. Prije trudnoće Nicole je često bila na udaru medija zbog svoga anoreksičnog izgleda, no iako se zbog trudnoće jako udebljala, sada izgleda bolje i zdravije nego ikad. Kao jedini "nedostatak" navodi svoje grudi koje su u tih devet mjeseci s "ništice" porasle na "pristojnu" tricu. To je živcira i jako joj smeta jer, kaže, nije navikla nositi grudnjake, a sad to mora.

Unatoč savršenoj figuri, novopečena majka Christina Aguilera ima isti "problem". Njene ionako velike grudi sad izgledaju poput onih Pamele Anderson. Inače jako radišna pjevačica nije se odrekla svog posla ni u trudnoći, tijekom koje je napisala pjesme za nadolazeći album. "Bila sam toliko hiperaktivna i puna ideja, a imala sam i dovoljno vremena za pisanje novih pjesama. Taj će album biti skroz drugačiji od mojih prijašnjih, u njemu donosim potpuno novu dimenziju sebe", rekla je Christina. Osvrnula se i na obrezivanje sina Maxa, koje je napravljeno sa njegovih tek osam dana. "Imali smo ceremoniju obrezivanja. To je bilo interesantno jer ja nisam Židovka, ali moj suprug jest, pa sam poštovala njegovu želju", priznala je Aguilera.

K.H.

Pročitajte više