Tek su mu 22, a najpoželjniji je neženja: Evo što je Gvardiol rekao o savršenoj ženi

Foto: Instagram, Facebook

HRVATSKI nogometni reprezentativac Joško Gvardiol danas slavi 22. rođendan. Rođen je 23. siječnja 2002. godine u Zagrebu. Veliku pažnju privukao je na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Sve nogometne fanatike je impresionirao talentom, dok je pripadnice ljepšeg spola oduševio izgledom. 

Na dočeku reprezentativaca u Zagrebu 2022. godine dobio je brojne ljubavne ponude, čak i brojeve mobitela. "Bilo je puno situacija, pogotovo na tom dočeku. Sjedio sam iza s Brozom i Jakićem i bilo je svakakvih natpisa, malo mi je čak bilo i neugodno", priznao je Joško. 

Poznato je da je Joško jako blizak s obitelji - ocem Tihomirom, majkom Sanjom te sestrama Frankom i Lorenom, a s njima je živio na Srednjacima. Njegov otac Tihomir prodaje ribu na Dolcu, a za svojim štandom je bio čak i na dane velikih utakmica reprezentacije. Joško je nakon transfera u Leipzig mami i tati kupio kuću pored Zagreba.

Roditeljima kupio kuću pored Zagreba

"Otvorio sam oglasnik s kućama i rekao im neka biraju. Odabrali su onu u okolici Zagreba, gdje mama ima svoj vrt i mir. Sadi domaću ciklu pa mi pošalje ovdje u Njemačku", ispričao je jednom prilikom. 

Cijela obitelj je Joška bodrila tijekom SP-a u Kataru. Da je jako privržen svojoj obitelji, govori i poklon koji je darovao majci. Joško je mami Sanji darovao sliku ukrajinske umjetnice Olene Sokolovske, nastalu prema fotografiji sa Svjetskog prvenstva na kojoj je zabilježeno kad je nakon utakmice potrčao u majčin zagrljaj. 

Joško je prije osam godina objavio Facebook status u kojem je tražio pratitelje da mu preporuče neki jeftini monitor za kompjuter. Taj status danas zabavlja javnost, a neki pratitelji su mu prošle godine pisali da će mu ga dati besplatno. Sigurni smo da si danas može priuštiti monitor kakav želi. 

Možete mi preporuciti neki monito za komp?? Gdje ima za kupit neki jeftini?

Objavljuje Joško GvardiolPetak, 1. siječnja 2016.

Voli starije žene

Nogometaš je u HRT-ovoj emisiji Knjaz kod Vatrenih kao tri najljepše žene svijeta izdvojio Jennifer Lopez, Angelinu Jolie i Shakiru. Također je rekao da voli starije žene. Na dočeku u Novigradu je izjavio da ima vremena za ljubav. 

"Mlad sam, izabrat ću jednu. Iz Zagreba ili Dalmacije? Vidjet ćemo, neka se dokažu jedne i druge", našalio se jednom prilikom. 

Danas igra za engleski nogometni klub Manchester City i ponajbolji je stoper svijeta. Pred Joškom je očito blistava budućnost. 

 

Pročitajte više