Oglasi za prodaju Mercedesovih automobila su najpopularniji, pogledajte zašto

MERCEDES-BENZ  je od samog početka jedna od najpopularnijih marki automobila na Index Oglasima, ali u posljednje vrijeme smo primijetili izraziti porast broja pregleda kod raznih modela ovog njemačkog auto giganta. U ponudi je preko 2500 oglasa za prodaju raznih Mercedesovih modela, a svaki dan pojavi se na desetke novih oglasa. 

Za ovaj članak smo odlučili pretražiti oglasnik i izdvojiti pet primjeraka koji su u posljednje vrijeme izazvali najveći interes naših korisnika. Imamo neke zaista unikatne primjerke, ali i zvjerke koje si definitivno ne može svatko priuštiti. 

Mercedes C63s AMG Coupe

Mercedes C63s AMG Coupe iz 2018. godine jedan je od najskupljih automobila na Index Oglasima. Prešao je tek 6.500 kilometara, full je opremljen i zaista se može reći da je očuvan poput novog. Pokreće ga čak 510 konjskih snaga, registriran je sljedećih godinu dana, a dolazi i s Mercedesovom garancijom u trajanju od 4 godine Prodaje se za 93 tisuće eura. 

Mercedes W114 280C

Ovaj Mercedesov klasik jedan je od onih koji će posebno zainteresirati sve istinske ljubitelje automobila. Auto je uvezen iz Kalifornije, dokumentacija je uredna i potrebno je obaviti samo tehnički kada se auto lakira i sastavi. Prodaje se za 6 ipol tisuća eura s tim da je moguć i dogovor oko cijene. 

Mercedes-Benz E-klasa

Oglašivač tvrdi da je ovo jedini primjerak ovakve E klase u Hrvatskoj, a mi smo sigurni da se isplati barem pogledati oglas. Ima full AMG opremu, pokreće ga 290 konjskih snaga s pogonom na sva četiri kotača i u perfektnom je stanju. Na autu se nije štedjelo, a vi ga možete dobiti za 20.900 eura.

Mercedes-Benz C klasa

Ova C-klasa opisana je kao besprijekorna. Kada znamo da je do sada imala samo jednog vlasnika, da ima AMG opremu te da 7-G-tronic radi savršeno i auto je mehanički 10/10 onda nam je jasno i zašto. Kilometri su napravljeni uglavnom na autocesti, a vlasnik poručuje da je auto održavan i više nego što je bilo potrebno. Prodaje ga za 9 tisuća eura. 

Mercedes 190 Azzurro  

Oglas za ovaj Mercedes 190 Azzurro Sportline Avantgarde iz 1992. godine najpopularniji je oglas u ovom tjednu, a vlasnik ga je opisao kao oglas za znalce i kolekcionare. Auto je zaista unikat i raritet - proizvedeno je tek 900 komada, a samo je 40 ovakvih u full opremi. Na autu je sve ispravno i sve radi, a cijena iznosi 7 tisuća eura. 

Pročitajte više