"On odustaje od traženja skrbništva": Bliži se kraj sudske bitke Angeline i Brada

Foto: EPA

Višegodišnja brakorazvodna bitka Brada Pitta i Angeline Jolie konačno se bliži kraju. Daily Mail je doznao da je glumac odustao od traženja zajedničkog skrbništva nad njihovom djecom. 

Izvor je rekao za Daily Mail da je par, koji se na sudu bori oko skrbništva još od 2016. godine, trenutno u pregovorima i da se konačno bliže završetku pravne drame.

Iako je Brad prvotno tražio zajedničko skrbništvo u vezi njihove djece, izvor sada tvrdi da glumac to više ne zahtijeva. To znači da će Angelina zadržati skrbništvo nad djecom, a on će imati prava na posjećivanje.

Brad je u lošim odnosima sa starijom djecom

Veliki faktor u toj odluci je što je dio djece sada punoljetan. Maddox ima 22, Pax 20, a Zahara 19 godina. Shilon (17), Knox i Vivienne (15) i dalje su maloljetni. Smatra se da starija djeca imaju loš odnos s Bradom, a kako su odrasli u očima zakona više nisu obuhvaćeni nikakvim dogovorima o skrbništvu.

>> Sin Brada Pitta: On je šu*ak svjetske klase. Pretvorio nam je živote u pakao

Zahara se nedavno javno odrekla očevog prezimena, a Pax je 2020. godine na Dan očeva nazvao Brada "šu*kom svjetske klase zbog kojeg njegovo četvero najmlađe djece drhti od straha". "Pretvorio si živote mojih najbližih u pakao", napisao je pa dodao:

"Možeš sebi i svijetu govoriti što želiš, ali istina će jednog dana izaći na vidjelo." Sarkastično je zaključio: "Sretan ti Dan očeva, ti jebeno, grozno ljudsko biće." Pax je ovo napisao o Pittu u na svom privatnom Instagram računu kada je imao 16 godina, no doznalo se tek prije nekoliko mjeseci.

Pročitajte više