Osvoji četverodnevnu ulaznicu za novosadski festival Exit!

NOVOSADSKI EXIT 08, najveći glazbeni festival na području jugoistočne europe, održat će se od 10. do 13. srpnja ove godine, a Dance Arena se napunila velikim imenima svjetske glazbene scene. Index danas jednog posjetitelja nagrađuje četverodnevnom ulaznicom za jedan od najvećih glazbenih festivala na svijetu!

Iako je najavljena kao okosnica ovog spektakularnog festivala, islandska pjevačica Björk ipak neće nastupiti jer je na koncertu u Tokiju svoju pjesmu “Declare Independence” posvetila Kosovu. Upravo zbog toga su organizatori Exita otkazali njen nastup. Ova je odluka obrazložena političkom situacijom, zbog koje organizatori “ne bi mogli garantirati sigurnost za posjetitelje koji bi došli vidjeti njen nastup”.

“Možda je neki Srbin bio na mom koncertu u Tokiju, odmah zvao doma i zbog toga je nastup otkazan”, rekla je Björk nakon vijesti o otkazivanju njezina nastupa.

Nastupi velikih glazbenih imena

Bez obzira što je ovogodišnji Exit ostao bez ekscentrične pjevačice, Petrovaradinskim će zidinama odzvanjati energične note velikih Sex Pistolsa, Ministryja, Nightwisha, Bena Watta, Deep Disha, Primal Screama, Claude VonStrokea, Francoisa K-a, Svena Vätha, Ministryja, Gogola Bordella, Paula Wellera i skupine The Hives.

Uz The Strokes i The White Stripes, skupina The Hives su od žestokog garažnog benda izrasli u jedan od trenutno najaktualnijih bendova na svijetu, a na Exitu će nastupiti na velikoj pozornici u nedjelju, 13. srpnja.

Nagradna igra

Exit i Index nagrađuju jednog sretnog posjetitelja ulaznicom koja vrijedi za sva četiri dana festivala! Sve što trebate napraviti jest točno odgovoriti na nagradno pitanje koje glasi: Navedi datum održavanja i tri izvođača na festivalu Exit!

Točan odgovor i osobne podatke (ime, prezime, kontakt broj) pošaljite na index.nagrada@gmail.com. Dobitnika ćemo o nagradi, kao i njezinom preuzimanju, obavijestiti mailom. Sretno!

L.V.

Pročitajte više