Osvoji majicu iz filma "Kraljevina"!

"KRALJEVINA" je akcijski triler u čijem je središtu kriminalistička istraga u koju su uključeni predstavnici dviju različitih kultura, a meta je smrtonosni neprijatelj koji je spreman za još jedan napad. Priča s naslovnica novina diljem svijeta o previranjima na Bliskom istoku nalazi se u pozadini ovog filma u kojem glume poznate zvijezde kao što su oskarovci Jamie Foxx  i Chris Cooper te dobitnici Zlatnog globusa Jennifer Garner i Jason Bateman.

Film vodi gledatelje u nepregledne predjele pustinje u kojem junaci priče imaju samo pet dana da riješe slučaj masovnog ubojstva i izvuku živu glavu. Zapaženi redatelj Peter Berg ("Friday Night Lights", "Dobrodošli u džunglu") i producenti Michael Mann ("The Aviator") i Scott Stuber ("Prekid", "Svakog gosta tri dana dosta") napravili su film koji otkriva što se događa kad diplomatski pregovori zakažu, a pronalaženje ubojice koji bi mogao napasti svakog trena je prepušteno specijalnim jedinicama FBI-a.

U jednom od najstrašnijih napada na Zapadnjake na Bliskom istoku, u napadu bombaša samoubojica na naselje s kompleksom zapadnjačkih zgrada u Riyadhu, u Saudijskoj Arabiji, ubijeno je više od stotinu i ranjeno više od dvije stotine zaposlenika naftne kompanije te članova njihovih obitelji. Dok birokrati vode pregovore, tajni agent Ronald Fleury (Jamie Foxx) i njegov tim kojega čine stručnjak za eksplozivne naprave Grant Sykes (Chris Cooper), forenzičarka Janet Mayes (Jennifer Garner) i analitičar obavještajne agencije Adam Leavitt (Jason Bateman) organiziraju tajni petodnevni izlet u Saudijsku Arabiju s ciljem pronalaženja krivaca za stravični bombaški napad.

Nagradna igra

Četiri najsretnija čitatelja nagrađujemo majicom iz filma "Kraljevina", a sve što trebate napraviti jest točno odgovoriti na nagradno pitanje: U koju zemlju je smještena radnja filma? Odgovore i osobne podatke u mailu naslovljenom s "Kraljevina" pošaljite na index.nagrada@gmail.com. Dobitnike ćemo o nagradi, kao i njenom preuzimanju, obavijestiti mailom. Sretno!

Pročitajte više