Osvoji poklon paket Oktal Pharme!

Osim brojnih domaćih dizanjera i onih koji će to tek postati, ovogodišnji Wella Fashion Week predstavit će i inozemne kolekcije koje, naravno, uključuju gostovanja poznatih svjetskih dizajnera. Jedan od poznatijih koji će posjetiti Zagreb je Renato Balestra, koji dizajnira i distribuira tridesetak različitih kolekcija a uključuju haute couture, ready-to-wear kolekcije, mušku kolekciju, te accessories. Njegova klijentela uključuje prestižne klijente iz cijeloga svijeta, kao što su kraljica Tajlanda, prve dame Filipina i Egipta, princeza Saudijske Arabije, te naravno pripadnici svjetskog jet-seta.

Posjetitelji Wella Fashion Weeka moći će vidjeti i kolekcije Louisa De Game, Jane Macmillan, Andrewa Majtenyija, Jaroslave Prochazkove, Agathe Ruiz de la Prade, Nataše Šarić i brojnih drugih imena.

Nagradna igra

U današnjoj nagradnoj igri pet najsretnijih čitatelja osvaja bogate poklon pakete Galenica, a poklanjaju vam ih Oktal Pharma i Wella Fashion Week. Nagradno pitanje, naravno, ni ovaj put nije nimalo teško, a glasi:

Nabrojite tri internacionalna imena koja će se predstaviti na ovosezonskom Wella Fashion Weeku!

Svoje mailove s točnim odgovorom i osobnim podacima, naslovljene s "Oktal" pošaljite na adresu index.nagrada@gmail.com, a dobitnike ćemo, kao i dosad, obavijestiti mailom. Igrajte se s nama i glasujte za najljepšu manekenku Wella Fashion Weeka!

Pročitajte više