"Otišao je sretan": Lara otkrila što je sve radila u sobi s potjeranim nogometašem

Foto: Instagram

ISLANDSKA ljepotica Lara Clausen za britanske je medije ispričala detalje druženja s engleskim reprezentativcem Philom Fodenom koji je zbog tog druženja u hotelskoj sobi i kršenja izolacije potjeran iz reprezentacije.

>>Otkriveno tko je cura koja je bila u hotelskoj sobi s potjeranim nogometašima

Otkrila je da je nogometaš iz njene sobe "otišao sretan".

Lara i njena rođakinja, manekenka Nadia Sif Lindal Gunnarsdottir, unajmile su hotelske sobe u kojima su im se onda pridružili Foden i njegov suigrač Mason Greenwood, a veselje i san su im prekinuli zaštitari koji su u šest ujutro upali kroz vrata tražeći engleske reprezentativce koji su u to vrijeme trebali biti u samoizolaciji.

"Gdje su dečki? Gdje su dečki?" prepričala je studentica za MailOnline da su vikali zaštitari dok su tražili Fodena u njenoj sobi koji se tad već bio iskrao iz kreveta. "Uopće se nisu odnosili s poštovanjem prema nama, ponašali su se kao da smo neke strankinje koje ništa ne vrijede", žali se sad na ponašanje zaštitara engleske reprezentacije Lara.

Kaže da je njena rođakinja Nadia upoznala Greenwooda na jednoj ekskluzivnoj dating aplikaciji, a da je onda Foden pitao ima li prijateljicu i za njega. Lara tvrdi da ona u tom trenu uopće nije znala tko je Foden te da nije znala ni da on ima djevojku i sina. Ipak, priznaje da mu je pogledala Instagram prije nego što je pristala doći u hotel. Njih dvije zatim su unajmile sobe na sedmom katu hotela, a reprezentacija je bila na trećem katu.

"Platila sam hotel oko 55 funti, zadivilo me kako je lijepo unutra. Phil je rekao da će mi dati novac za sobu, ali nije. Kad smo tek došle, bile smo u Nadijinoj sobi, dok oni nisu došli, tamo smo razgovarali. Rekle smo im da nemamo pojma o nogometu. Mason nam je lagao da je stariji nego što jest, vjerojatno je bio nervozan. Nismo pili alkohol, samo slatkiše smo jeli", priča mlada Islanđanka.

"Onda je Phil htio da nas dvoje sami odemo u moju sobu. Tamo je upalio neku komediju. Ponašao se kao običan dečko, zezali smo se. Nije mi spominjao ni sina ni djevojku. Pitao me koliko su visoke Islanđanke, a ja sam se našalila da je Nadia vjerojatno viša od njega. Onda me poljubio, dobro se ljubi", priča mlada Lara.

Kad su završili sa seksom, priča djevojka, Mason i Nadia su došli u njihovu sobu i Greenwood ih je počeo snimati. "Jako smo se zabavili, Mason je pričao kako imam dobru stražnjicu i to mi je bilo ok. Phil je rekao da sam zgodna i lijepa i da imam dobru stražnjicu. Stvarno mislim da mu je bilo dobro sa mnom. Lijepo je govorio o meni, grlio me. Rekao je Masonu da mene treba zadržati", prisjeća se i kaže da su dečki nakon toga otišli, ali da ju je Phil dodao na Snapchat. Kaže i da je na odlasku dobacio da mu se javi.

Kaže da joj je žao što su dečki zbog svega izbačeni iz tima te da je fotografije poslala samo bliskoj prijateljici. "Mama se šokirala jer sam završila u svim lokalnim novinama, a tata i brat su se šalili da spavam s neprijateljom jer oni navijaju za Arsenal", kaže.

Dodaje i da se Foden ljutio na nju kada mu se javila nakon svega. "Pitao me zašto sam slikala i nije mi dopustio da objasnim. Otad se nismo čuli", priznaje.

Pročitajte više