Tom Cruise prekinuo je s 25 godina mlađom Ruskinjom zbog njenog bivšeg muža?

Foto: EPA/Instagram

TOM CRUISE (61) prekinuo je ljubavnu vezu s Ruskinjom Elsinom Khayrovom, objavljeno je u stranim medijima prije nekoliko dana, a sada je otkriven i razlog.

Naime, Tom je navodno prekinuo s Elsinom kako bi izbjegao probleme s njezinim bivšim suprugom, ruskim oligarhom Dmitrijem Cetkovim. Nakon što je doznao da njegova bivša supruga ljubi holivudskog glumca, Dmitrij je u intervjuu s Daily Mailom iznio detalje njihovog braka.

Njihov razvod dospio je na naslovnice nakon što je Elsina optužena za skrivanje znatne imovine od svog bivšeg supruga, uključujući svoju kolekciju torbica od milijun funti. Bogati Rus savjetovao je Cruiseu da "drži oči širom otvorene, a novčanik na sigurnom". 

Ne želi imati posla s njenim bivšim mužem

Cruise se zbog toga jako zabrinuo. "On trenutno snima, a ne može se koncentrirati na film ako njezin bivši suprug svaki put kada ga se spomene u medijima izgovori svašta. Jednostavno, nisu htjeli imati nikakvog posla s bivšim suprugom, koji svakih nekoliko tjedana smišlja nešto ružno za reći", rekao je izvor za Page Six.

Elsinin bivši suprug čak je rekao da mu je Cruise omiljeni glumac i da je film Eyes Wide Shut pogledao nevjerojatnih 30 puta. Osim toga, izjavio je i da je razgovarao s prijateljem producentom o tome da ga Cruise glumi u filmu o njegovom životu.

"Rekao sam producentu da je jedini glumac koji me može glumiti Tom Cruise. Iste smo visine i težine i bio bih počašćen kad bi se to moglo dogoditi. Nisam se mogao sjetiti nikoga boljeg da me glumi od Toma. Nadam se da ću ga jednog dana moći sresti kako bismo razgovarali o ovom projektu", rekao je Dmitrij.

Pročitajte više